20-07-2016، 19:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-07-2016، 19:13، توسط -Demoniac-.)
(20-07-2016، 18:54)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش میکنمـ .. من سال دیگع ک نهمو خوندم میخوام انتخاب رشته کنم برم هنرستان دوره ی دوم نمیرم (:
(20-07-2016، 18:49)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچی گلم ببخشید فک کردم شما دوره دوم متوسطه ای ی سوال از دبیرستانی داشتم
(20-07-2016، 18:47)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن خواهش میکنم (:
(20-07-2016، 18:45)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید قصت فضولی ندارم
(20-07-2016، 18:38)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میرم ریاضی ... ت قلمچی ... ت ازموناش امتحان علوم و فارسیه پارسالم داره .. -_-
چه آزمونی ؟ -_-
من نهایت کارم اینه که دو هفته دیگه فاینال دارم :|||
مامانم والیبالو زبانم ثبت نامم کرده :|
اصلا ی وضع قاراش میشی عه :|
پایه چندمی
کلاس چندمی؟
بگو می خوام ازت راهنمایی بگیرم
میرم نهم ._.
بگو عزیزم (=
میخواستم بدونم گزینه دو بهتره یا قلم چی ک خوب گزینه دو برا دبیرستان یا دوره دوم متوسطه است
(20-07-2016، 18:53)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی ممنونمـ :|
(20-07-2016، 18:52)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2016، 18:48)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک کردی من اشتها دارم ؟؟:/
(20-07-2016، 18:45)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2016، 18:38)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میرم ریاضی ... ت قلمچی ... ت ازموناش امتحان علوم و فارسیه پارسالم داره .. -_-
چه آزمونی ؟ -_-
منم یه رفیق خرخون دارم میره قلم چی :| یه بار آزموناش رو دیدم تا دو روز اشتها نداشتم :|
ی غلطی کردم ب مامانم گفتم سال دیگه سخته میخوام پایم قوی شه .... اونم از خدا خواسته برد ثبت نامم کرد :|
الان عین خر تو گل گیر کردم بقران -_- خیلی سخته :/
خُدا قُوت پهلـوان :|
(20-07-2016، 18:59)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره حرف نزن :| چون بدبخت میشی :/ ب فنا میری :| اصلا ی چی میگم ی چی میشنوی .... ب معنای واقعی کلمه ب فنا میری :/
(20-07-2016، 18:52)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2016، 18:48)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک کردی من اشتها دارم ؟؟:/
(20-07-2016، 18:45)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چه آزمونی ؟ -_-
منم یه رفیق خرخون دارم میره قلم چی :| یه بار آزموناش رو دیدم تا دو روز اشتها نداشتم :|
ی غلطی کردم ب مامانم گفتم سال دیگه سخته میخوام پایم قوی شه .... اونم از خدا خواسته برد ثبت نامم کرد :|
الان عین خر تو گل گیر کردم بقران -_- خیلی سخته :/
من هیچوقت درباره درس با مامانم حرف نمیزنم :| هیچوقت :/
منم گXه خوردمـ :|
تازه میخواست طراحیم ثبت نامم کنه ..... نذاشتم :/
(20-07-2016، 18:54)shuu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این حرفو نزن دختر :|
نهم سخته من نمیخوام برم...
ت میتونی .... قوی باش :/
خب من دیگه میرمـ ...! خوش گذشت ._.
فعلا (: