(03-08-2016، 23:48)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عذاب وژدان چیه :|
(03-08-2016، 23:44)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
معذرت نمیخواد :|
برو فک کن دفه بد چی بپرسی P:
عذاب وجدان دارم ._.
باید تیلور گوش کنم :||||
بدترین تنبیه :|
بابا مهم نی اصن :|
(03-08-2016، 23:50)KrakatoA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2016، 23:48)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2016، 23:47)KrakatoA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]یه سوال داشتم
من رو اعصاب شمام؟
میخاید خفم کنین؟؟
اره یا نه
اخه من سادیسم ندارم
فقط مشکوک به سادیسمم
نه اصلا
شما داستانتو بزار بچه آ انقد مشتاقن
باش واس بعد
الان میخام خفت کنم
ژوووون هارد دوس داره :|
(03-08-2016، 23:49)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2016، 23:48)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2016، 23:44)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
معذرت نمیخواد :|
برو فک کن دفه بد چی بپرسی P:
عذاب وجدان دارم ._.
باید تیلور گوش کنم :||||
بدترین تنبیه :|
منم ب خاطر این کاری ک کردیم دارم خودمو مجازات میکنم-_-
دارم لیتو گوش میدم:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
مجازات خودم باید بکنم :|
(03-08-2016، 23:50)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حمید با گرز میاد ولش کن :|
نه تبر
چاقو
شمشیر :|||
ساطور
چیزای تیز کلا .. :|