(15-08-2016، 17:33)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کیا مثلا ؟
(15-08-2016، 17:29)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-08-2016، 17:28)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خداروشکر قدیمیا یکی از یکی بدتر:|
خدافظ-_-
کجا به این زودی ؟
بمون بابا .. بیا یکم حرف بزنیم پاری (:
دلم قبلا میخواد
بچه های قدیم که پی ام میدن ، حالم بد میشه اصن:|
اره خیلی بده ..
من چند وقت پیش به یکی از بچه های قدیم پی ام دادم که بهم شماره محمدو بده ! (سلطان)
ولی یه حال خیلی بدی شدم دیلیت کردم فک نکنمم خوند :|
خیلی حال بدیه خلاصه ..
(15-08-2016، 17:35)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلامتی :|
(15-08-2016، 17:33)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-08-2016، 17:31)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببخشید ای وای من اونیکی شادی می گم
فک میکردم اون شمایین
شادی یادته پارسال واقعا
ای بابا من بازم نفهمیدم !!
کدوم شادی مگه جز منم شادی داریم ؟ فک نکنم (:
اره پارسالو یادمه .. فرید و اهورا بودن دیگه .
بیخیال
چ خبرا
من تورو یادمه پارسال .. فکر کنم !
ولی دو برابر چیزایی که یادمه ، یادم رفته خیلی چیزارو ..
الانم این قضیه شادی رو میشه واضح تر بگی کنجکاو شدم بفهمم !
اخه من هنوز نفهمیدم تو منو اشتباه گرفتی با کی با شادی یا شادان ؟ بعد اخلاق کی بد بود کی خوب ؟ بعدم من الان کیم :|
اوه یس چه چیزی شد !