(15-08-2016، 22:07)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-08-2016، 22:06)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهم نیس
(15-08-2016، 22:05)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نَه قبول ندارم:|
شما هم قبول دارین آدما با حرفاشون شخصیتشونو نشون میدن؟
+
ریحون باز کن پ.خ رو
+
فعلا..
چون مخاطبم خودت بودی
مَن فک نکنم حرفی زدم ک ب شخصیتم نخوره:|
اون گُف فاطی منم یاد اون جمله افتادمد.. و اصلا نمیشناسم شمارو + اسمتونم نمیدونم چیه ..
(15-08-2016، 22:09)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دعوا نکنید:|
(15-08-2016، 22:07)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پولدار کسیه ک بالا شهر زندگی میکنه:|||
(15-08-2016، 22:05)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما هم قبول دارین آدما با حرفاشون شخصیتشونو نشون میدن؟.
من رفیق چاقوکش دارم ادبیاتی میحرفه (:
(15-08-2016، 22:05)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه پولداره بی خاصیت![]()
||||||:
پولدار کسیه ک PS4 داره
پولدار کسیه که من باشه :v