15-08-2016، 23:11
(15-08-2016، 23:05)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-08-2016، 23:02)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-08-2016، 22:55)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره والا راس میگی ! D:
[quote pid='3240925' dateline='1471290819']
(15-08-2016، 22:46)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی :| حمید :|
میدونم اینجایید ._.
بیاید حرف بزنیم .
مجلس گرم کُننا :|
بیا خودمون حرف بزنیم :|
گریم فصل جدید کی میاد ؟ T_T
احتمالا یه سال دیگه *_* خیلی دیره میدونم =_=
من قسمت اخر فصل چهارو ندیدمممم ارزوم بود ببینم !
البته تقریبا میدونم چیا میشه .. جولیت و مامان نیک میمیرن :/
ی سال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
یا حضرت فیل من میمیرم که ..
تا فصل پنج اومده شادی :|
آره آخرش ترابل ام گم و گور میشه ..
فصل پنج جولیت برمیگرده زنده ولی عوض شده ترابلم پیداش میشه و معلوم میشه با مایزنر ی چی ب اسم دیوار هادریان فک کنم .. راه انداختن
تا جلوی پنجه سیاه و بگیرن :| اونام ی سری افرادن ک میخوان دنیا رو برگردونن دست وسنا
نیک بچه دار میشه :>
از آدالیند .
و اون گنجینه که شوالیه آ دفن کرده بودن و پیدا میکنن ! |:
و آخرشم ی نوع خر تو خری تموم میشه :|
وای چه اتفاقایی !
اقا من حالا شک دارم که فقط اپیزود اخر فصل 4 رو ندیده باشم ..
از اتفاقای اخر فصل 4 بگو پاک جا موندم -_-
فصل 5 پایانش نیست فصل 6 هم توی راهه ^^
اره تازه دیانا هم برمیگرده .. ولی قدرتش چی هستو نمیدونم !
من کنجکاوم بفهمم اون گنجی که با 7کلید باز میشه چیه ؟
[/quote]
شاخ در میاری !
4 قثط همون مردن جولیت و کلی و گم و گور شدن ترابل پیش اومد ._.
و البته ک جولیت قصد جون آدالیند و کرده بود !
من عاشق ترابلم کپی منه :|♥
دایانا هم با همون پنجه سیاه بود که باعث میشن شان شهردار شه و بره طرفشون .. آدالیند هم با بچه نیک میره پیششون ..
نیک و ترک میکنه ||:
دایانا خیلی قدرتمنده :\
هرکاری ازش برمیاد .. شان و آدالیند و مجبور میکرد باهم رابطه داشته باشن :| ی دختره هم که با شان بود و از راه دور کشت :|
تلپاتی هم میتونه انجام بده .. آدالیند از دایانا میخواد ب نیک خبر بده که پنجه سیاه جاشو پیدا کردن و باید فرار کنه !
اوف اصن ی وضی :\
اون گنج ؟ هنو معلوم نی .. ی قدرت شفا دهندگی داره :| بعدشم ی تیکه چوبه ! رییس کل پنجه سیاه جولیت و بدجوری زخمی میکنه ..
نیک هم مجبور میشه ازش استفاده کنه تا جولیت و خوب کنه ! بد خوب شدنش جولیت رفتارش مث همون جولیت سابق میشه :|
و اینکه .. روزالی هم حامله میشه تو این هیر و ویری :|
اصن خیلی خوبه ..