17-08-2016، 22:51
(17-08-2016، 22:38)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مروا :*
(17-08-2016، 22:36)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هوف درک میکنم ._.
(17-08-2016، 22:17)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اولین بارم بود ک تنها میرفتم بیرون .. خیلی ترسیده بودم ! :|
(17-08-2016، 21:16)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام خوبی ؟ *__*
(17-08-2016، 20:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ما ک دگ دانشجو شدیم :V
سلام سارا(:
تو فکرت بودم اتفاقا
چه خبر؟
راضی بودی از رتبه ت؟
آره خدا رو شکر .. من خودم راضیم . استرس دارم فلن ولی :|
(17-08-2016، 22:05)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2016، 17:45)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ت دختردنیستی نمیفهمی چی میگم ...!
:|
۱. شک داری ((:
(ایمانم اوایل مدیر شده بود مسخره میکرد ک ...)
۲.چ ربطی ب چک ای پی داره
بیارش خیاطی عمو امیر:v
یکی تشت بیاره اینو جمع کنه ،ریسه رف از خنده :|
همین امروز تنها داشتم از کلاس زبان میومدم -_- یکی سن بابامو داش میخواس بهم دس درازی کنه !
یکی دیگه ام بود با موتو افتاده بود دنبالم چرت و پرت میگف :/
کلا 3 تا ایستگاه و دویدم تا خونه -___-
قرانم خطم کردم ی دور :|
عادیه تو ایران ک :| حالا کنار خیابون ماشینم بیفته دنبالت ، بقیه هم میشینن میخندن !
تو جامعه نر داریم ولی مرد نه :|
عاره باو -_- مرد دیگع وجود نداره (: !
همشون هیز و هوس بازن .... یکی از یکی بد تر !
یک : ج ساعت چنده و از اینارو نده :|
دو : تو محوطه تنها نشین -_-
باو من ک انقد ترسیده بودم دیگه نمیشنیدم چی میگفن فقط میدوییدم :|
اون ک هرگز ..