19-09-2012، 9:24
به به آقای سلطون
یه چندتا سوال داشتم:
1- به نظرت با آدمی که خیلی خودشو دست بالا حساب کنه و فک کنه علامه ی دهره چه رفتاری باید کرد؟
2- اگه یه روز به اشتباه پنج تا از بهترین اعضای فعال انجمنو محروم کنی و بعد بفهمی اشتباه محروم کردی معذرت خواهی میکنی
یا مث افرادی که حالا اسم نمیبرم احساس میکنی هر چی تو میگی درسته؟
3- وقتی دوتا از مدیرا خیلی منطقی ازت میخوان درباره ی تصمیمت دوباره فک کنی این احساس بهت دست میده که ازت میخوان تقلب کنی؟
4- آیا به خودت اجازه میدی که به حرف کسی گوش کنی که کل انجمن ازش انزجار دارن؟
5- تا چه حد مث بعضی از افردا خودتو بالا میگیری و فک میکنی دور و بریات بچن؟
6- آیا به دلیل اینکه به کاربری بگی بوی فساد اخلاقی میدی باید چهار روز محروم بشی؟
7- ایا دوستات به خاطر دفاع از تو و دفاع از حق باید یک هفته تا دو هفته محروم بشن؟
8- چرا وقتی یه مدیر یه کار خطایی میکنه درحالی که اشتباهش بسیار واضحه بقیه ی مدیرا و حتی مدیر ارشد سکوت اختیار میکنن؟
به نظرت نباید دوستی ها رو کنار گذاشت و عادلانه قضاوت کرد درباره ی اون مدیر؟
9- اینایی که گفتم و به خودت گرفتی؟
من درباره ی شخصیتی با نام ف.... صحبت میکردم
با تشکر از وقتی که برام گذاشتی
یه چندتا سوال داشتم:
1- به نظرت با آدمی که خیلی خودشو دست بالا حساب کنه و فک کنه علامه ی دهره چه رفتاری باید کرد؟
2- اگه یه روز به اشتباه پنج تا از بهترین اعضای فعال انجمنو محروم کنی و بعد بفهمی اشتباه محروم کردی معذرت خواهی میکنی
یا مث افرادی که حالا اسم نمیبرم احساس میکنی هر چی تو میگی درسته؟
3- وقتی دوتا از مدیرا خیلی منطقی ازت میخوان درباره ی تصمیمت دوباره فک کنی این احساس بهت دست میده که ازت میخوان تقلب کنی؟
4- آیا به خودت اجازه میدی که به حرف کسی گوش کنی که کل انجمن ازش انزجار دارن؟
5- تا چه حد مث بعضی از افردا خودتو بالا میگیری و فک میکنی دور و بریات بچن؟
6- آیا به دلیل اینکه به کاربری بگی بوی فساد اخلاقی میدی باید چهار روز محروم بشی؟
7- ایا دوستات به خاطر دفاع از تو و دفاع از حق باید یک هفته تا دو هفته محروم بشن؟
8- چرا وقتی یه مدیر یه کار خطایی میکنه درحالی که اشتباهش بسیار واضحه بقیه ی مدیرا و حتی مدیر ارشد سکوت اختیار میکنن؟
به نظرت نباید دوستی ها رو کنار گذاشت و عادلانه قضاوت کرد درباره ی اون مدیر؟
9- اینایی که گفتم و به خودت گرفتی؟

من درباره ی شخصیتی با نام ف.... صحبت میکردم
با تشکر از وقتی که برام گذاشتی