20-08-2016، 18:45
(18-08-2016، 12:13)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام (: سلام
خوبين مرسی خوبم
سریع بریم سراغ سوالا ! |||: اوکی
اسمت چیه .-. لمیا
اهل کجايي .-. اهواز
چندمی.-. میرم دهم
ازچه درسی خوشت میاد |: هنر و تاریخ و علوم
از چه درسي بدت مياد|: فیزیک
دوس داری چکاره بشی|: دکتر-نقاش-خواننده
چطور با فلش آشنا شدي ._. اقا یه داستانیه من از چهارم ابتدایی خوب بازی انلاین میکردم بعد کلاس هشتم متوجه انجمن شدم و رفتم تو فاز خوندن بعدشم با ی اسم کاربری وارد شدم بعدش کامپیوترم فرمت شدم رمزمو نمیدونستم از این طرف اومدم فقط بعنوان مهمان میخوندم مطلبا رو هر روز دوسال فقط میخوندم بعد دیگه فروردین امسال دوباره عضو شدم
ایده یا پیشنهادی برای فلش داری که بخوای بگی؟ ._. (فک کن حداقل یکی بگی) |: لیست دوستان رو بزارین پیدا باشه:/ تالار لابی بزارین
به کدوم بخش انجمن بیشتر سر میزنی ._. همشون ولی بیشتر بحث و گفتگو
بچگیات شیطون بودی._. خیلی اروم بودم همه میگن
یکی از شیطنتات رو بگو ._. ی بار دختر عمو بابام که خیلی باش صمیمیم الان29سالشه اومد روم ی چند قطره اب ریخت منم واسه انتقام اومد ی لیوان خالی کردم روش
سرگرمیت چیان ._. فلشخور.نقاشی.طراحی.pc.اهنگ.رمان
ترجیح میدی اوقات فراغتت رو چطور بگذرونی .-. با بیرون رفتن و گشتن تو پارک بازار و پیاده رویی رو خیلی دوس دارم
بعد اینکه هدفت از زندگي چیه .-. دکتر شم و ب بقیه کمک کنم خیلی دوس دارم برم سوریه
شعارت چيه |: تا لمیا رو داری غم نداری خخخ همیشه میگم
اخلاق بدت؟ |: بنظرم ندارم ولی مامانم میگه بیخیالم:/
اخلاق خوبت |: خیلی از این طرفم محبوبم
ازکدوم خصلت آدما خوشت نمیاد |: بی اعتنایی . خودشیفتگی بد اخلاقی
بهترين مدير کیه .-. titixLei بهترين نويسنده ._. همون قبلی با اهورا
بهترين کاربر .-. خیلیا
و در آخر سوالی هست که دوس داشته باشی میپرسیدم ولی نپرسیدم <: نمیدونم
همینا دیگه
ممنون که وقت گذاشتی خواهش
بدرود(: بسلامت![]()
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
○°łåmýå°○