23-08-2016، 16:53
(23-08-2016، 16:47)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2016، 16:45)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه نگو دلت میاد![]()
البته خب من سریالو ندیدم و قطعا نمیتونم حسی که تو نسبت به جوفری و بازیگرش داری داشته باشم . ولی خب بازیگرشو دوس دارم و در عین حال از شخصه "جوفری" بدم میاد !
از اینکه ندو کشت متنفرم اصلا انتظار نداشتم حتی اون سرسی هم کوتاه اومد اونوقت این جوجه دستور قتل صادر کرد واسه من (:
تامن رو درست حسابی نمیشناسم ؛ اون چه جوره ؟
مثل بازیگر جوفری بازیگر تامنو هم دوس دارم کلا همرو دوس دارم
تامن همون داششه نه ؟
اون خوبه در واقع به ظاهر تا الن خوب بوده حسودیم میشه بهش با اون دختره میخواد ازدواج کنه اه |:
جافری چندش اوره تو فیلم کاراش رو میتونی ببینی ولی تو کتاب خیلی حس رو درک نمیکنی
فقط ند استارک و جان اسنو از وقتی راب استارک هم ریخت رو دختره حالم ازش بهم خورد |:
آره همون داداششه !
قیافش به طرز احمقانه ای مظلوم و دوس داشتنیه

میتونم تصور کنم چه کارایی میکنه کتاب خیلی خوب و کامل توضیح داده همه ی کارای کاراکترارو . اون سیلی ای که تیریون بهش زد خیلی خوب بود یعنی حال کردم اساسی :cool:

درباره ی راب هم وای من سره ازدواجش با اون دختره چه قدر بهش فوش دادم دلیل اصلی باخت نبرد و بعدم مرگش ازدواج با اون بود اه :|
راب احمق -_-
تامن با کیه ؟ توی کتاب فعلا 9 سالشه همش (: