بله شناختم^_^
[/quote]
خب خوبه (:
دیگه چ خبر ._. ؟؟
[/quote]
نفس می کشم هنوز
هنوز زندم
^_^
تو چ خبر؟
تازه وارده شاید حوصلشون سر بره
اما اینجا کلش برای ما خاطرس^_^
خشت ب خشتشو با دستای خودمون ساختیم:/
هعی(=
[/quote]
خب خوبه (:
دیگه چ خبر ._. ؟؟
[/quote]
نفس می کشم هنوز
هنوز زندم
^_^
تو چ خبر؟
(30-08-2016، 19:02)_.faaati._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-08-2016، 18:54)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عجب .اينجا حوصلتون سرنميره؟
(30-08-2016، 18:52)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-08-2016، 18:47)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما چرا همه چیو اشتباه متوجه میشی عشقم ؟
(30-08-2016، 18:42)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخه هر روز ت گ.ا بودی :|
بعد یکی دو روز دیدم نیستی رفتم پروفت دیدم بن شُدی |:
عاره تغییر اکانت دادم ... اون قبلیه ایرر ایزیست ایبل بود :/
ناراحتی می خواب بگم یکی از مدی ا برا همیشه بنم کنه ک دیگه مجبور نباشی هر روز منو تو گ.ا ببینی:|
یا اگ قبول نکردن خودم دیگه نیام:/
اکانت جدیدتم مبارک
گفتی معروف شدم و اینا منم گفتم هر روز ت گ.ا بودی نیومدی نبودت احساس شد !
گفتم نیا ؟؟ :/ یا حضورت باعث ازار دیگرانه :|
عجب باو -_-
ممنونم !
راستی فهمیدی کیم ؟ :|||||
بله شناختم^_^
(30-08-2016، 18:52)_.faaati._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-08-2016، 18:51)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-08-2016، 18:50)_.faaati._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اينجا چه خبره؟
بی خبری:|
بحث و گفتگو سر چيه؟
هیچی بحث خاصی نیس
اول بحث حرفای بی ادبی بود
بعد قدر دانی از مادران
بعد علی رف ی علی دیگه اومد
بحث دوستانه بین حمیدو علی بود
بعد کیمیا اومد عکس شکلات و آبمیوه گزاشت
بعدم بحث بن شدن من
حالا الا دقیقا فهمیدی چ خبره
تازه وارده شاید حوصلشون سر بره