01-09-2016، 17:49
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-09-2016، 17:50، توسط Magical Girl.)
(01-09-2016، 17:46)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ناموسن ؟ شاید هروخ من بودم تو نبودی :|
(01-09-2016، 17:41)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2016، 17:37)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم خوبم (..*)
(01-09-2016، 17:34)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2016، 17:26)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چطوری تو ؟ (:
زودتر -_-
آره !
تهی ؟ :| تهیییی ؟ تهیییییییی ؟ :|
She pressed the knife against your heart !
سارا ! من که عالی .. ^-^
تو خوبی ؟ چه خبر ؟
نیسی چرا ؟
خبری نیس :| خدایی چرا هیچ اتفاق جدیدی نمیفته ؟ D:
تو چ خبر ؟
من نیستم ؟ :| بزرگ ترین جوک تاریخه این حرفت ! من که همش آنلاینم ار بیکاری :|
کنکور چطور بود ؟ راضی بودی از رتبت ؟ ._.
دانشجو شدن مبارک !
کنکورم دادیم رفتش خداروشکر '__'
آره خداروشکر ..
مرسی D:
اصن نمیدونی چ حسیه :| احساس میکنم مستقل شدم بالاخره D: |:::::
البته هنوزم مامانم بهم گیر میده وختی ساعت 12 ب بعد دسم گوشی باشه :|
(01-09-2016، 17:45)Rioter نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.Archive هم خیلی خوبه ب نظر من ..
(01-09-2016، 17:37)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2016، 17:29)Rioter نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2016، 17:20)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2016، 17:18)Rioter نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واضح حرف میزنه :|
مثلا کدوماش ؟ :/
آلبوم سه گانش کلا .. همش میگه دنیا جای خوبی نیست و همه چی داغونه !
راس میگه دیگه :|
من Top10 گوش دادم فقط ، sweet dreams , coma white , fight song و ...
دیگه از کی گوش میدی ؟
خب برادر من خدا ناباوری ترویج میده :| من متالهد مذهبی هستم :v
کما وایتش عالیه نمیدونم چطوری توصیفش کنم -_-
اسلیپناتو پینک فلوید .
مذهبی :| ما کارمون از این حرفا گذشته :|
آمم من Running to the edge of the world ـِش رو خیلی دوس دارم ._.
پینک فلوید گوش میدم عصبی میشم -_- خیلی آرومه ..
Anathema ? ._.

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)