(01-09-2016، 17:49)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2016، 17:45)Rioter نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.Archive هم خیلی خوبه ب نظر من ..
(01-09-2016، 17:37)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2016، 17:29)Rioter نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2016، 17:20)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آلبوم سه گانش کلا .. همش میگه دنیا جای خوبی نیست و همه چی داغونه !
راس میگه دیگه :|
من Top10 گوش دادم فقط ، sweet dreams , coma white , fight song و ...
دیگه از کی گوش میدی ؟
خب برادر من خدا ناباوری ترویج میده :| من متالهد مذهبی هستم :v
کما وایتش عالیه نمیدونم چطوری توصیفش کنم -_-
اسلیپناتو پینک فلوید .
مذهبی :| ما کارمون از این حرفا گذشته :|
آمم من Running to the edge of the world ـِش رو خیلی دوس دارم ._.
پینک فلوید گوش میدم عصبی میشم -_- خیلی آرومه ..
Anathema ? ._.
عالیه !! Bullets - Black - Love song خیلی خوبن ._.
Fxck you هم که تسکین دهندس :|
(01-09-2016، 17:52)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2016، 17:45)Rioter نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مذهبی :| ما کارمون از این حرفا گذشته :|
آمم من Running to the edge of the world ـِش رو خیلی دوس دارم ._.
پینک فلوید گوش میدم عصبی میشم -_- خیلی آرومه ..
Anathema ? ._.
به مارلین نمیاد این اهنگا .. آلبوم اخرش .. Killing strangers خیلی خوبه -_- میشنوم میخام قتل کنم :|
پینک فلویدو برای آرامش باس گوش بدی ..
Anathema فقط اسمشو شنیدم .
گوش میدم =))
من میخوام آروم شم گَنگ گوش میدم :|
گوش کن خوبه !