01-09-2016، 18:06
(01-09-2016، 18:03)Rioter نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیگه پستای ترسناک نمیذاری چرا ؟ میخواسم یکیُ تگ کنم :V
(01-09-2016، 18:00)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2016، 17:55)Rioter نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گوش میدم =))
من میخوام آروم شم گَنگ گوش میدم :|
گوش کن خوبه !
صداش از تانکه :| ما یه لمپن داریم تو کلاسمون نیروانا رو با مارلین مقایسه میکنه :|||
چن تا اهنگشو بگو ..
=))))
هیچ وقت درک نکردم آهنگا نیروانا رو :/
Lost Control - The Beginning and the End - Dreaming Light - The Lost Child - One Last Goodbye .
(01-09-2016، 18:00)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2016، 17:55)Rioter نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آهنگ F*ck U شو باید کلیپ کنسرتشو دان کنی با اون گوش کنی .. ی حس متفاوتی میده بهم :|
(01-09-2016، 17:49)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2016، 17:45)Rioter نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.Archive هم خیلی خوبه ب نظر من ..
مذهبی :| ما کارمون از این حرفا گذشته :|
آمم من Running to the edge of the world ـِش رو خیلی دوس دارم ._.
پینک فلوید گوش میدم عصبی میشم -_- خیلی آرومه ..
Anathema ? ._.
عالیه !! Bullets - Black - Love song خیلی خوبن ._.
Fxck you هم که تسکین دهندس :|
ببینش *__*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/fqnayknk2r7xi1yvshsp.png
lines و pills هم خیلی دوس دارم ..
باشه *-*
دانلود میکنم ._.