(03-09-2016، 18:40)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2016، 18:36)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2016، 18:35)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2016، 18:03)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2016، 17:59)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.و تو بی نهایت بی شخصیت و بی ادب می باشی:|
و شغالَ مخاطب علیه العنة |:
و این ماجراها ، بی نهایت به تو ربطی نداره ! -.-
و من هم نگفتم ک مربوط می شه:/
ب چپم:|
ولی راجبش نظر دادی بادمجون :|
ضعیفه تو اگه چپ داشتی موقع راست کردن چپ میکردی
( چ جمله ســـــــنــــــــــــگــــــــــــیــــــــــــنـــــــــــی :ggr: کمرم ! :| )
نظر ندادم سیب زمینی
گفتم قال احسان
همچین جمله بامعنی نگفتی ک بخوام نظر بدم طبق معمول چرتو پرت گفتی برادر:|
هاهاها چپ و راست منم ب تو ربطی نداره فظول خان :/
ب من چ که کمرت از چرتو پرت تو نابود شده:|
اونوقت ک گزارش کردم میفهمی بالا تنه بود یا پایین تنه:/
(03-09-2016، 18:37)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2016، 18:36)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:||||
(03-09-2016، 18:35)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2016، 18:03)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2016، 17:59)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.و تو بی نهایت بی شخصیت و بی ادب می باشی:|
و شغالَ مخاطب علیه العنة |:
و این ماجراها ، بی نهایت به تو ربطی نداره ! -.-
و من هم نگفتم ک مربوط می شه:/
ب چپم:|![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ای ای ای ای ای بچه یواش
آروم تر بخند کل سایتو تفی کردی