(09-09-2016، 1:11)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2016، 1:06)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دایرةالمعارف نباید تو دانستی باشه ؟ :|
مشید کجایی داره ب مدیریتت تیکه میندازه :|
جای بغض قلم چیز شعریات قصار میزدم انجمن بازدیداش مث 2 سال پیش میشد :|
من چیکار به مدیریت دارم اخه ؟ -_-
پاشو برو همین الان بزن :|
مشید کجایی داره انکار میکنه -_-
(09-09-2016، 1:12)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2016، 1:06)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی خوبه (((:
(09-09-2016، 0:58)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2016، 0:45)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشید کجایی دقیقا کجایی قصد تایپیکتو کردن :|
اگه ناظم بودم کل بخش ادبیاتو ک ازین چیزا داره حذف میکردم جاش دایرهالمعارف میذاشتم :|
(09-09-2016، 1:00)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2016، 0:43)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه ذره دیگه ازین کارا کنید میریم تو تاپیک بغض قلم پست میزنیم :|
من فکر مکردم بغض قلبمه اسمش
(09-09-2016، 0:58)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2016، 0:54)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو که قرار بود حمایت کنی ازش
ب من وعده حذف محیط مساحت حجم داده شد
دیگه دلیلی ندارم ..
حالا شاید محیط مساحت حجم حذف بشه
ولی به جاشون یه سری چیز دیگه بیاد
قبول کن خوبه تنوع ایجاد میشه
تو خوبی .. من اولین بار خوندم بغض قلمبه ..
نه نه نهههه
من نصفشونو با هزار بدبختی حفظ کردم حالا جدید بیاد ؟
نمیخوام اصن نظریه آتون برا عمتون ):
تو که حفظ کردی , حذف نشن هم اشکال نداره
حذف بشن بیشتر باید حرص بخوری که !
نه بابا همش یادم رفته
حالا ک فک میکنم اشکالی نداره
میتونن تایید کنن
بزار جدید بیارن :|
با اون دنیاشون ..
(09-09-2016، 1:12)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2016، 1:06)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی خوبه (((:
(09-09-2016، 0:58)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2016، 0:45)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشید کجایی دقیقا کجایی قصد تایپیکتو کردن :|
اگه ناظم بودم کل بخش ادبیاتو ک ازین چیزا داره حذف میکردم جاش دایرهالمعارف میذاشتم :|
(09-09-2016، 1:00)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2016، 0:43)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه ذره دیگه ازین کارا کنید میریم تو تاپیک بغض قلم پست میزنیم :|
من فکر مکردم بغض قلبمه اسمش
(09-09-2016، 0:58)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2016، 0:54)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو که قرار بود حمایت کنی ازش
ب من وعده حذف محیط مساحت حجم داده شد
دیگه دلیلی ندارم ..
حالا شاید محیط مساحت حجم حذف بشه
ولی به جاشون یه سری چیز دیگه بیاد
قبول کن خوبه تنوع ایجاد میشه
تو خوبی .. من اولین بار خوندم بغض قلمبه ..
نه نه نهههه
من نصفشونو با هزار بدبختی حفظ کردم حالا جدید بیاد ؟
نمیخوام اصن نظریه آتون برا عمتون ):
تو که حفظ کردی , حذف نشن هم اشکال نداره
حذف بشن بیشتر باید حرص بخوری که !
نه بابا همش یادم رفته
حالا ک فک میکنم اشکالی نداره
میتونن تایید کنن
بزار جدید بیارن :|
با اون دنیاشون ..