11-09-2016، 18:41
(11-09-2016، 18:26)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا به نظر من مریض زیاد میشه چون الان همه جوونا چن فرزندن و از دهه پنجاه تا هفتاد چن فرزندی خیلی بوده ولی الان همه نهایت دو فرزندن!
(11-09-2016، 18:19)ƑAƬЄMЄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون خیلی قدیم بود مثلا بابا بزرگ من بعدش یه جور با ابهتی شد که متاسفانه دوباره شد پدر بابایی
(11-09-2016، 18:16)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نگرفتم:|
چرا گارد میگیری ؟ :|
همینجوری .
میگم حرفتو بگو:/
(11-09-2016، 18:19)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قدیما این شکلی بود:|
قدیما اسم رده های تحصیلیم یه ابهتی داشت الان شیشم هفتم هشتم :|
شبیه بچه هایی که تازه شمردن یاد گرفتن
الان مثله قدیم کردن تازه!
مملکتو دارن پر دکتر می کنن من نمیدونم اینهمه مریضو میخوان از کجا بیارن بدن اینا معالجه کنن
خب این جوونا اکثرن کارمند بودن و کارشون با لپ تاب و ... بوده خب اینم یه امتیاز واسه دکتراس و این جوونا پیر میشن و تعداد پیرا خیلی زیاد میشه:>