(11-09-2016، 20:29)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ژوونز ..
لُطف :v
دالام دالام :||||~
من کلا اینارو گزارش نمیکنم بگم خودم قانون گذارم .. واس کنکیه شماس .. !دگ گزارش نمیدم..
رطب خودده متع رطب کی کند نمیخوام بشه این ماجرا ..!
حقوقتو ریختن؟ :|
مث چی پروپای کاربرارو میگیری ؟!
با این مدیریت و مسخره بازیا چیزی جز بد بین شدن سایر کاربرا نسبت به خودتون جای نمیذارین ..!
الان نمونش امیررضا*
این همه اخطار و.... اخرش برکنار شُد،الا ی خاطره بدی شده تو ذهن بسیاری از کاربران ..!
لئطفتم نگهدار واس خودت ..!
من با مدیر ناظمقبلی(فرید و صابر) صحبت کردم ..!
درصورتی هنجار شکنی نکنم هیچکس حق بن کردن این اکانت رو نداره ..(هیچکس)
..
با صابر هم در میون گذاشتم...
راستی شما خودت بیخود میکنی ک به من میگی بیخود میکنی انجام میدم ..
+ملیکا کی هستی تو ؟!
یادت نره کی بودی و قبلا با کی حرف میزنی ..+ مدیرناظم شمام یادت نره کجا باکی صحبت میکردی و چه شکست عشقیایی ک نخوردی ..
خُب؟
از اون موقع جاه طلبی و... بود وگرنه این مدیر شدنو همه با نوکرتم و قانون مداری بلد بودن..
یاد اوری کنم،فضای مجازیه، حقوقم نمیدن خودتونو نکشید..اخزش بعد ۱ سال برکنارید پَ بهتره یک خاطره خوب بسازید ..
خودمم قبلا تو تیم بودم جَو گرفته بودتم بعدا فهمیدم..
روز خوش
ببین آدمایی ک بخوان فقط بخاطر اینکه پارتی بازی میکنی براشون بات دوس باشن همون بهتر ک گورشونو گم کنن !
خب هنجار شکنی کردی الان :|
ما سال پیش ی ی هفته ای درمورد انجمن ح زدیم فقط .. الان شدی شاخ واس ما ؟

شاید این مدیریت فوقش ی ساله باشه .. شاید هیچی برامون نداشته باشه ! ولی اونقدر داریم همین کارم درس انجام بدیم تو رو ملت وایسیم (:
(11-09-2016، 20:34)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از تارخ خبر دارین احیانا؟؟؟!
ن .. ._.
تو خبر گرفتی ب منم بگو .. ی ملت و از نگرانی در میاری ..