12-09-2016، 12:10
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-09-2016، 18:48، توسط ρυяρℓє_ѕку.)
(11-09-2016، 19:40)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2016، 15:48)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۵. زنا زاده است (قلم - ۱۳)
۱۶. تف بر شما برآنچه غیر الله میپرستید (انبیا - ۶۷)
2. موارد متن شبهه، فحش یا ناسزا نیست! بلکه تشریح حال، صفات یا تشبیه رفتار واقعی اشخاص است.
درمورد مورد 15 !
توی ترجمش نوشته بود گستاخ و زنا زاده هستن ..
تو آیه های قبلیشم درمورد دروغ گو ها گفته بود !
گفته بود ازشون فرمان نبر و فلان و بیسار ..
الان من دروغ ب شما میگم .. دروغ گفتن نشونه اینه ک زنا زادم ؟ :/
دروغ های حلال زاده هم داریم !
و توی مورد 16 .. میگه ک تف بر شما ! من هرجور حساب میکنم این تشریح حال طرف نیست :|
بلکه ی فوشه ..
ولی بقیشو قبول دارم .. تشریحشون بود !
فقط این دوتا از نظرم نمیخوند با تعریف پاسخش.
برای مورد 15 :
11. آیات 8 تا 16 سوره قلم به تشریح صفات تکذیب کنندگان پیامبر(ص) پرداخته و آیه 13 اشاره مستقیمی به صفت واقعی یکی از مشرکان دارد.
این سوره رو میشه به هفت قسمت خلاصه کرد :
1. اول به ذکر بعضی از صفات ویژه پیامبر(ص) و اخلاق خوب ایشون پرداخته !
2. در قسمت دوم صفات زشت وناپسند و اخلاق نکوهیده دشمنان ایشون رو بازگو میکنه !
3. درقسمت دیگه داستان "اصاحب الجنه" رو برای مشرکان بیان کرده که هشدار بوده واسشون نه اینکه بهشون فحش داده باشه (: !
4. درقسمت دیگه هم که برای قیامت وعذاب کافران و گفته شده !
5. دربخش دیگه هم که "اول" نصیحت واندزها و "بعد" تهدیدهایی نسبت به مشرکان بازگو شده !
6. در قسمت 6 هم به پیامبر(ص) دستور میده که درمقابل دشمنان استوار باشه که ربطی به موضوع ما نداره (: !
7. ودرآخر حرف از عظمت قرآن زده و.... !
وبرای مورد 16:
کل داستانی که حضرت ابراهیم(ع) رفت به بتکده و بت هارو شکست رو برید به این لینک بخونید متوجه میشید (: :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سوره انبیا آیات 62 تا 67
@αρнσтιc
(11-09-2016، 19:55)ƑAƬЄMЄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو ایه ۶۷ سوره انبیا اصلا همچین چیزی ننوشته!
نوشته اف بر شما باد!
چجور دفاع می کنین:|
(متن کامل ایه ۶۷ سوره انبیا: اف بر شما باد و بر انچه غیر از خدای یکتا می پرستید ایا شما عقل خو را به کار نمی گیرید؟)
تو ایه سیزده سوره قلم هم من چیزی ندیدم!
شاید مترجمِ قرآن شما فرق داره بعضی از قرآن آ نوشته اُف وبعضی دیگرهم تف :|
شما هم برو اون جوابی که به ایشون : αρнσтιc دادم رو بخون (:
@ƑAƬЄMЄ