(13-09-2016، 11:55)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-09-2016، 11:52)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احتیاجی نیست شما ازم دفاع کنی من یه بار جوابشو دادم
(13-09-2016، 11:46)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-09-2016، 11:45)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهر یا برادر گرامی چه لزومی داشت عین....... بپری وسط مگه من با تو صحبت کردم مهندس
شما همه متولد آمریکا من بدم :|
معنی جمله رو فهمیدین ب طرف بگین تخصصی نمیخواد بحث کنید ! ||:
نه !
ولی پی وی ک نی :/
خیلی حالیتونه جوابشو بدین من خودم ب همه میگم تافل داری ده سالم اونور آب زندگی کردین !
همینکه اسمت تغییر رنگ پیدا کرده و با این سنتون واسه همه ادعا دارید و فک می کنید مدیر شرکت پالایش و پخش نفت ایرانید برامون کافیه نمیخواد از اونور آب حرف بزنید
بابا بخدا مدیریت برا ما مهم نی :|
حداقل برا من ک مهم نیس :|
تابستون ی وقتی داشتیم دو تا تایپیک زدیم .. :|
شایدم بقیه خودشونو خیلی چیپ میدونن فک میکنن ما الان حس مدیر شرکت پالایش و داریم :|
(13-09-2016، 12:36)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلاس فیزیک قیافه ماها دیدنی بود .. یادش میفتم خندم میگیره :v
اون یارو سیاه پوست بازیگره بود .. خیلی کمدی بازی میکرد ی بار داشتیم درموردش ح میزدیم !
فیلم جدیدشو دیدی ؟ ((:
Central intelligence
ندیدی ببین حتما
ب اندازه قبلیا خوب نبود بنظرم ولی قشنگه ! ((: