16-10-2016، 19:42
(16-10-2016، 19:40)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یهویی اونم وقتی دستشویی نزدیکه رزمایشه اونم بااون موج انفجاریش ادم میپوکه اه راستی یه مستنده 30 دقیقه ای داعش هم ساختیم البت طنز
(16-10-2016، 19:37)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2016، 19:36)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره عنترابنده تومستراح بودم یهوپنج تازدن
(16-10-2016، 19:33)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2016، 19:30)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سحر کی میری شلمچه ما دو هفته پیش رفتیم
جمعه
فعلا دارم مخ میزنم که بزارن برم![]()
![]()
بابام میگه تو بری شلمچه شلمچه رو کجا ببرن :cool: :cool:
خخخخخخ
خیلی جالبه اگه شب خوابگاتون تو پادگان حمیدیه باشه خیلی خوش میگذره شب نمایش مانور میزنن اااااینقدر حال میده بمب میزنن انفجار را میندازن خخخخخیلی نمایش عالیه
خخخخخخ مگه میترسی؟؟؟؟
من خیلی خوشم میاد هی میگم دوبارا دوباره خخخخ