16-10-2016، 19:55
(16-10-2016، 19:53)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین مریم خانوم دوره خودتوازناامیدی خط بکش بعدشم اینطورنگوشایدیه چی دیده ازت من که پسرم حق ندارم ازساعت ده شب به بعدبیرون باشم
(16-10-2016، 19:50)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید..فک کردی به همین راحتیه اره مامانم منو میکشه تا در حیاط برم حالا بیام برم کلاس؟؟؟؟
(16-10-2016، 19:49)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خانوم خانوماشمابه کسی چیکارداری خودت بروبیالذت ببراززندگیت
(16-10-2016، 19:47)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میگم کسی نیس کی به فکر منه ک منو ببره کلاسو بیاره
(16-10-2016، 19:45)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب بایه پسربروتوفازه دوستی یاچمیدونم بروورزشی چیزی
در کل من ی ادم بیخودی افریده شده ی تنهام![]()
پسرا ببخشیدا ولی از هیچکدوم خوشم نمیاد ک غرورمو واسشون خورد کنم
من بدبختیم ک تو زندان خونش زندانیه