16-10-2016، 19:58
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-10-2016، 20:00، توسط IM JUST TIRED.)
(16-10-2016، 19:57)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مخففه فامیلیمه
(16-10-2016، 19:54)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2016، 19:51)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید
(16-10-2016، 19:49)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2016، 19:44)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فیلمش دسته دوستمه من باگوشی نگرفتم بادوربین فیلم برداری پروفایلمونگاه کن
اها اگه فیلمشو داری واسم لینک کن بفرس
میگم تو دختر بودی یا پسر؟؟
اها پس پسری .....واقعا انگیزت از اسم کاربریت چی بود؟؟؟
اسمتو یادم روف اسمت چی بود؟؟؟
بعدشم تومدرسه بهره بهم میگن
اها ببخشید میتونم بدونم چرا میگن بهره؟؟؟
(16-10-2016، 19:57)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مریم خانوم یه چی هس دیگه یعنی اونقدرمذهبی؟ باوماهم مذهبی هستیم مثلا من بادخترخالم تاحالاگفتگونکردم یه سلام یه خدافظی همین
(16-10-2016، 19:55)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2016، 19:53)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین مریم خانوم دوره خودتوازناامیدی خط بکش بعدشم اینطورنگوشایدیه چی دیده ازت من که پسرم حق ندارم ازساعت ده شب به بعدبیرون باشم
(16-10-2016، 19:50)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید..فک کردی به همین راحتیه اره مامانم منو میکشه تا در حیاط برم حالا بیام برم کلاس؟؟؟؟
(16-10-2016، 19:49)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خانوم خانوماشمابه کسی چیکارداری خودت بروبیالذت ببراززندگیت
میگم کسی نیس کی به فکر منه ک منو ببره کلاسو بیاره![]()
پسرا ببخشیدا ولی از هیچکدوم خوشم نمیاد ک غرورمو واسشون خورد کنم
من بدبختیم ک تو زندان خونش زندانیه
چی دیده این حرفو نزن منی ک از 9سالگی حق بیرون رفتن ازم گرفته شد دقیقا چیکار کردم ها تو اون دوران طفولیت؟