16-10-2016، 20:04
(16-10-2016، 20:02)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2016، 19:57)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2016، 19:55)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2016، 19:53)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین مریم خانوم دوره خودتوازناامیدی خط بکش بعدشم اینطورنگوشایدیه چی دیده ازت من که پسرم حق ندارم ازساعت ده شب به بعدبیرون باشم
(16-10-2016، 19:50)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید..فک کردی به همین راحتیه اره مامانم منو میکشه تا در حیاط برم حالا بیام برم کلاس؟؟؟؟
خانوم خانوماشمابه کسی چیکارداری خودت بروبیالذت ببراززندگیت
من بدبختیم ک تو زندان خونش زندانیه
چی دیده این حرفو نزن منی ک از 9سالگی حق بیرون رفتن ازم گرفته شد دقیقا چیکار کردم ها تو اون دوران طفولیت؟
ابجی خوب اشکال نداره با دوستات برو یا دختر همسایتون
ببین خود من خونوادم خیلی سخت گیرن نمیزارن تنهایی جایی برم هرجا میرم با با بابام یا مامانم یا بعضی وقتا بخوام برم دور دور ب عموم زنگ میزنم اپدیته هرکی منو با عموم ببینه فک میکنه دوس پسرمه خخخخ ولی کلا با فامیل میرم ولی تنها نمیزارن برم ولی ریاضیکده یا بهثی وقتا مسیر مدرسه رو تنها میزم یا موقه امتحانات چون فرجه دارم با دوستان میزم بازار و اینا
نمیذارن ی دایی مجرد دارم اونم ک به فکر خودشه به من فک نمیکنه فرجه ی امتحانا مامانم همش بم میگه درس بخون
همسایه ها ی ما بچه ی همسن من ندارن ک همشون دانشگاهن یا ازدواج کردن