16-10-2016، 20:21
(16-10-2016، 20:19)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخ گالیله کیه؟
(16-10-2016، 20:17)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مریم خانوم چرااینطوری هستی چرامثله گالیله ای من میدونم که نمیشه . عرض کردم که به بچه های فلشخوربزنگ
(16-10-2016، 20:15)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-10-2016، 20:11)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مریم خانوم شماداری بهانه میاری داری خودتومحدودمیکنی واه همین میگم چی میگم مثله یه عقاب که بهش گفتن پروازنمیتونی بکنی اونم دیگه میگه من نمیتونم پروازکنم
(16-10-2016، 20:09)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من فدات شم قربونت
اگه ی خاله خوب مثل من داشته باشه
خودم پایه پایه اشم![]()
![]()
نمیذارم مثه تو بار بیاد تا12تو پارک باشه خخخخ
(16-10-2016، 20:10)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مریم خانوم من هرچی بگم یه چی میگی باواصن شماره ی این دخترای فلشخوروبگیرحداقل باهاشون بحرف
خو اینا مانع های زندگی منه شما حتی نمیتونی بشنوی چطو میتونی تو موقعیت من باشی
باشه شما اقا مهرداد فک کن خودم دارم خودمو محدود میکنم
اصن ما به نتیجه نمیرسیم بهتره درتنهایی خودم باشم تا با این بحثا اعصاب خودمو خورد کنم