21-10-2016، 21:28
(21-10-2016، 21:25)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اول برو برا اینکه دخترا محلت بدن مث دخترا حرف نزن :|
(21-10-2016، 21:23)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اروم اروم باش میدونم یه ذره دیگه قهوه ایت کنم فحش میشنوم بعدشم اونی که کارواش هنیازه تویی نه من گل پسرگوگولی هههههه
(21-10-2016، 21:21)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سنت۱۷ ولی ب اندازه ۱،۱۷ فکر نداری :|||||
(21-10-2016، 21:16)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخخ فشارمعلومه دیگه ببین من که برام اهمیتی ندارم چون جنبم بالاس ولی اومدی پروفایلم ببینی چندسالمه بایدمیفهمیدی پسرم حالاخلاصه خودتوخالی کن عزیزم راحت باش
(21-10-2016، 21:15)تنهاااا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
23/6/95 چیشده؟
بهره گفت تو بگی
بهره جووووون مامان شُد خخخخخخ :v
چمدونم بااااو ..
چ ربطی داره؟
چون پروفایلتو نگاه کردم،اومدم سنتو ببینم ؟ :|||
حالت خوب نی باووو .. اگ گنُده ای دوبار سیفون بکشم؟
بعدش، WTF ?