01-11-2016، 21:43
(01-11-2016، 21:40)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا چند دقیق پیش گفتگوی آزاد چند ماه قبل رو میدیدم دیدم داشتی بحث می کردی خخخ
(01-11-2016، 21:26)هانیه خانوم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه شما سروری
(01-11-2016، 21:24)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه شما بزرگ من 10 ساله... تو چرا اینقد رو سن حساسی اصن فک کن من 9 سالم چه فرقی به حال تو داره...
(01-11-2016، 21:21)هانیه خانوم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من از حرف زدن
(01-11-2016، 21:12)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان از کجا معلومه؟؟
ناموسا 23 سالته:/؟
نیست معلومه!![]()
مگه تو از فلسفه بقراطی گفتی که من نفهمیدم و سنم رو تشخیص دادی یا از تفاوت چرخدنده راست گرد و چپ گرد؟؟
(01-11-2016، 21:15)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه دقیقا همین شکلی؟؟ چه خوشگل بوده پ ... آورین
همین شکلی :/
و
جمله بندیات فهمیدم
دفعه بعد خواستی چاخان کنی
ببین طرف مقابلت چه قد کتابای روانشناسی خونده و چه قد سر در میاره:|
بعد چاخان کن:|
البته ناراحت نشو
ولی یه نصیحت بود
خخخ شیطونه میگه عکس شناسنامه ت رو بفرست...بیخی باو مهم نیست صبا جان شاد باش زیاد به این چیزا اهمیت نده
البته ناراحت نشو
ولی یه نصیحت بودSmile
یه دقه جو یه بنده خدایی که تو همین سایته منو گرفت
شیطونه راس می گه بفرس
خخخ
بیخی
شاد باش
ولی خوب هنوزم سر حرفم هستم
تو 23 سالت نیست
البته به من مربوط نیستا
به خاطر همون میگم زیاد حساس نباش...
من 23 سالم هست...
حالا تو هر سنی دوست داری منو حساب کن قبوله...اینجا همه چیز مجازیه بذار سنمونم مجازی باشه...