(21-09-2012، 3:32)^نهال^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان که حس میکنم له شدم اخه برادر من این چی بود ؟
درود
خوبی؟؟بلههه
خب شروع میکنیم
-بچه چندمی؟
2
- جمعه اخر ماه رمضون روز قدسه یا اذربایجان؟-از آمپول میترسی؟:نه نمیترسم فقط بعضی امپولا درد دارن
وقتی دلت میگیره چیکار میکنی؟وقتی دلم بگیره همه فکر میکنن دیوونم چون با خودم حرف میزنم عادتم شده واقعا کار سازه من یه گوشه نمیشنم و در اون لحظه دوست ندارم کسی با هام حرف بزنه ولی ادم دیگه
2 تا اهنگ غمگین بسیار زیبا؟؟[
img]http://www.pic4ever.com/images/looksmiley.gif[/img]
-مامان یا بابا؟
-بدترین سوتی؟
نمیتونم بگم من دوتا سوتی بد دادم تو انجمن ولی فرد وقابلم نفهمیدبگم ریا میشه
-تاحالا عاشق شدی؟ والا چی بگم ادما خیلی بدنتا میفهمن عاشقشونی دیگه جوابتم نمیدن ولی نه من چند وقته دور عاشقی رو خط کشیدم واسه همین دوست دارم
![]()
-نماز میخونی؟اره ولی میتونم هم نخونم زیاد نماز خون نیستم ولی شده مثلا چند ماه پشت سر هم بخونم من به سن تکلیف نرسیدم
-نظرت در مورد گشت ارشاد؟اااااااااا مرششد خلقنکارشون خوبه نشون میدن چقدر عثب افتاده هست کشورمون که اینا پلیس ما هستن پلیسا برای امنیت تو ایران پلیسا واسه ترسن
ولی خوب واقعا نباید اینقدر سخت بگیرن خوب اوناهم جوونن حالا عیب که نداره با هم خوش باشن
-با این سوالام و امضام و آواتارو....به نظرت چه جووووووور آدمیم؟شما ها چرا از من همچین سوال میکنید داستان چیه ؟
ادما که با اواتار معلوم نمیشن بعدشم الان من نمیدونم پسری دختری کی هستی این از اولی دومی نشون میده عاشق شدی چون عاشقا میپرسن عاشق شدی و شاید یه باری هم شکست خوردی خوب بود
![]()
-نظرتوووووو بگو(با ی کلمه )
*غروب جمعه
*مدرسه:مدرسه میرم و دوست دارم
*کنکوووووووور:نمیرم ولی باحاله دوران خوش گذرانیه
*رمان: عاشق رمانم اما نه ترسناک مثلا در مورد پادشاهان و یا رمان های خنده و گریه مخلوط شدهو عاشقانه اما زیاد عاشقانشو دوست ندارم چون یکم چیز میز بد توش هست ادم پشت سر هم استغفار الله میگه اگه تو جمع بخونی
*موزیک:عاشقشم و شایدم شعر بسازم ولی خوندنش درصد نمیدم خجالت میکشم
*تابستون : خوب بود و خوش گذشت
*زمستون:خوب هست و خوش میذگره
نظرت راجبه مدرسه ها که وا شدن چیه ؟وویی الان عالیم
موفق باشیامیدوارم له نشی زیر سوالا

خداحافظ