21-01-2017، 18:08
(21-01-2017، 18:01)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-01-2017، 17:56)س و گ ل یعنی سوگلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-01-2017، 17:53)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-01-2017، 17:51)س و گ ل یعنی سوگلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-01-2017، 17:47)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو ازاد چس ناله کم نداره که منم شروع کنم
من میریزم تو خودم
کنجکاویم داره خیییییییییییییلییییییییییییییییی بیشتر میشه...داره شکوفه میزنه نیگا
کنجکاوی؟؟؟
چی میخوای بدونی؟
که چرا ناراحتی
در حقم نامردی شده
دوتا ادم بی شعور پشت سرم حرف زدن
که یکیش تو شهره خودمه در ب در دنبالش میگردم
وای به حالش اگه پیداش کنم یه اشی پختم واسش که دفعه دیگه جرات نکنه اسم من یا شهرمو رو زبون بیاره
ایشالا پیدا میشه....ولی از خشم بازی بدم میاد باید همیشه کارا رو با درستی و مهربونی انجام داد اینو یادت نره...از ما گفتن بود