سلام
از اول ساخته شدن سایت،کسی تو این بخش فعالیتی نداشه که دلایل گوناگونی داره(1.نداشتن علاقه2.نتوانستن جمع آوری مطالب).
بنده تصمیم گرفتم تو این بخش فعالیت کنم..
1. دارم
2. دارم
3. دارم
4. دارم (درصورتی که شخص قصدش تمسخر نباشه)
5. بررسی با شماست .
6.چن ساله عضوم ..
7. باشماست ..
8. با شماست ..
در انتها باید درباره یه سری از مطالبی که مُحتواش کمه و تو این بخش توسط خودم ارسال شده بگم که: پیدا کردن مطلب برای این بخش خیلی سخته اگ مطالبیم پیدا بشه این جوری مُحتواش کمه،که باید جزء استثناعات قرار بگیره.
و یه سری کد های تقلب بازی هارو ک حتی تعدادشون هم کم بودم برای موضوع ایجاد کردم که بی نظمی پیش نیاد،با ایجاد موضوع جدید کاربران درباره همون بازی و همون کد ها توی همون بخش بحث میکنن.. تلاشم رو میکنم ک مطالب با مُحتوای بیشتر و حداقل دارای یکی-دو عکس باشه و پیدا کنم و ارسال کنم ..
باتشکر
@SABER
از اول ساخته شدن سایت،کسی تو این بخش فعالیتی نداشه که دلایل گوناگونی داره(1.نداشتن علاقه2.نتوانستن جمع آوری مطالب).
بنده تصمیم گرفتم تو این بخش فعالیت کنم..
نقل قول: 1_داشتن بیش از 9 موضوع (موضوع های با کیفیت و همراه با عکس) در انجمن مربوطه (موضوعات با بیش از 250 بازدید در اولویت خواهند بود)
2_داشتن اینترنت نا محدود و انلاین بودن در بیشتر اوقات (البته این بند در ماههای تحصیلی کمتر مورد نظر خواهد بود)
3_دارا بودن حداقل چهار ستاره از ارسالها در انجمن (250 ارسال)
4_اعصاب راحت و انتقاد پذیر
5_نداشتن اخطار از طرف مدیران و داشتن سابقه ی خوب بین کاربران
6_گذشتن حداقل 4 ماه از تاریخ عضویت در سایت
7_پاسخ دادن به پرسشنامه ی مدیریت
8_نظر مثبت کاربران نسبت به کاربر
1. دارم
2. دارم
3. دارم
4. دارم (درصورتی که شخص قصدش تمسخر نباشه)
5. بررسی با شماست .
6.چن ساله عضوم ..
7. باشماست ..
8. با شماست ..
در انتها باید درباره یه سری از مطالبی که مُحتواش کمه و تو این بخش توسط خودم ارسال شده بگم که: پیدا کردن مطلب برای این بخش خیلی سخته اگ مطالبیم پیدا بشه این جوری مُحتواش کمه،که باید جزء استثناعات قرار بگیره.
و یه سری کد های تقلب بازی هارو ک حتی تعدادشون هم کم بودم برای موضوع ایجاد کردم که بی نظمی پیش نیاد،با ایجاد موضوع جدید کاربران درباره همون بازی و همون کد ها توی همون بخش بحث میکنن.. تلاشم رو میکنم ک مطالب با مُحتوای بیشتر و حداقل دارای یکی-دو عکس باشه و پیدا کنم و ارسال کنم ..
باتشکر
@SABER