(01-04-2017، 11:25)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب من تا صب بیدارم اکثرا شبا هم کلا هستم
(01-04-2017، 11:21)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-04-2017، 11:18)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-04-2017، 11:14)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-04-2017، 11:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
كی همچين حرفي زده گل من؟؟؟؟؟ : )
شمآ الگو روابط عمومی و تلاش انجمنی
بالاخره در یک تایم پیدامون شد هوقاااااا
دقيقا كی ها آنی تو ؟؟!! :|
بگو با هم بيايم خو
من املاین میشم زود زود
چون با گوشی هستم هر یکساعت انلاین میشم ببینم چیزی هست ایا پیامی اطلاعیه ای چیزی
شما بیا
آله..
خو منم با گوشيم...
ولی هميه هستم..
من از ساعت 6 و 7 به بد هسم تا 12 و 1...اينآ..
اين اقا اميرمون هم قرار بود واسه گوشي هاي ويندور فون به فكر نرم افزار فلش خور بآشه...
هنوز منتظر هستيم :|
!!! comeing soon
شب زنده دآري هم حآل ميده ها دخترم..
مخصوصا تو اين ايم عيد : )
پس 6و7 به بعد انلاین شو جیگری
(01-04-2017، 11:25)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیفو*_*
چقد مهربوون تر شدی .-.
وااااای خیلی وقت بود کسی نگفته بود شیفو^_^
حالا هی چشمم بزن سگ بشم

لایکم ک نمیکنی