(03-04-2017، 9:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.متاسفانه مارو نمیزارن وسیله بیاریم...این انصاف نیست
(03-04-2017، 9:27)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نامردا :|
(03-04-2017، 0:32)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من خیلی جاها دیدم اینجوری بود ..کسیم دنبال سوپر من بودن نی:l
(02-04-2017، 22:53)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی خیلی جذابه .. هم جذابه و باکلاس
مثلا هرجا هستی توی فرم ادرس سایت،ادرس صفحه شخصیت رو وارد میکنی ..
یا حتی لینکشو مینویسی رو کاغذ جای شماره میدی دست بقیه D:
اینطوری دیگه نمیخواد علایق و سن و ... رو هم بهش بگی. خودش میبینه و چند پله هم میوفتی جلو.
کلاً سوپرمن میشی D:
این خز بازیا چیه راه انداختی! جالبه خیلی ام حال میکنی با حرکتتا!
کجاش خز بازیه؟
بهتره برنامه های اجتماعی با سایت ها یکی نشن :l
اینجور صفحات برای سایت هایی که در دست ساخت هستن هم خوبه ..
(03-04-2017، 9:25)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مدرسه ایم :l
(03-04-2017، 9:16)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام و دوباره رفتن به مدرسه مبارک
تو چرا مدرسه نیسی عمویی :|
اتاق بسیج از نتش حال میکنیم v:
ما نت مدرسمونو هیدن کردن پسورد جدید هم گذاشتن...
اصن خیلی سخت شده کآر ^o^

(03-04-2017، 9:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هرهرهر ناظم نیست مدیر مدرسس
(03-04-2017، 9:27)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نامردا :|
(03-04-2017، 0:32)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من خیلی جاها دیدم اینجوری بود ..کسیم دنبال سوپر من بودن نی:l
(02-04-2017، 22:53)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینطوری دیگه نمیخواد علایق و سن و ... رو هم بهش بگی. خودش میبینه و چند پله هم میوفتی جلو.
کلاً سوپرمن میشی D:
کجاش خز بازیه؟
(03-04-2017، 9:25)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مدرسه ایم :l
(03-04-2017، 9:16)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اتاق بسیج از نتش حال میکنیم v:
ما نت مدرسمونو هیدن کردن پسورد جدید هم گذاشتن...
اصن خیلی سخت شده کآر ^o^
(03-04-2017، 9:31)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2017، 9:25)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چون شیفت ظهرم
(03-04-2017، 9:27)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلاً سوپرمن میشی D:
کجاش خز بازیه؟
اتاق بسیج از نتش حال میکنیم v:![]()
و در ضمن شاید نرم مدرسه ولی مگه گوهی میزاره نریمصبح زنگ زده به یکی از همکلاسیهامون گفته اگه نیاین پدرتون در میارم واقعانم که این انصاف نیییییییییییییتتتتتتتتتت
داره سفته میزنه !!
همه ناظما همین مارو میکنن..
سعی کن از زندکیت لذت ببری : )

میشه اصل بدی؟؟ اصن من شمارو میشناسم؟؟؟ من و میشناسی...من سوگلم همون سوگل قبلی فقط نام کاربریم عوض شده..میشناسیم/ تازه واردی؟