امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سریالی به تهیه کنندگی سلنا - Thirteen Reasons Why

پیشنهاد مادر سلنا برای ساخت سریال Thirteen Reason Why

سلنا در اینستاگرام خود عکس زیر را منتشر کرد و نوشت:

«این عکس مالِ وقتی هست که موقعِ رفتن به نت‌فلیکس برای اولین بار برای صحبت دربارۀ سریال "سیزده دلیل که چرا" به شدن اضطراب داشتم. مامانم این کتاب رو اولین بار سال 2009 شناخته بود و بعد از اون به شدت تلاش کرد که با خط دادن و تعریف کردنِ صادقانه داستان، توجه من رو بهش جلب کنه (تنها دلیلی که غیر از وجود خودِ جی اشر (نویسنده کتاب)، این پروژه اصلا ساخته شد).»

سلنا در اینستاگرام خود تصویری از دیدار خود با عوامل و بازیگران سریال "سیزده دلیل که چرا"- thirteen reasons why-  منتشر کرد و نظر خود را درباره آن نوشت:

اونچه سریال "سیزده دلیل که چرا" ارایه می ده روایتی صادقانه است از اون چیزی که هر جوونی توی زندگی روزمره خودش باهاش دست و پنجه نرم می کنه؛ فشارها و انتظارات غیرمعقولی که اون ها در زندگی از خودشون دارند. چه این کتاب رو خونده باشید و چه نخونده باشید، روایتی هست از اونچه هر جوونی انجام میده و همچنان باهاش در آینده رو به رو میشه - مگه اینکه ما به صحبتش کردن در این باره همچنان ادامه بدیم. آدم ها دارند درد می کشن و حقشونه که بهشون گوش بدیم. و بخاطر به ستوه اومدن از دیگران، تلقی نادرستی از زندگی در ذهنشون شکل می گیره. امید دارم که این سریال بتونه آدم ها رو روشن کنه که کلمات چه معنایی می دن موقعی که شما اون ها رو بکار می برید.

سلنا پیش از این هم یک سلفی هم با بازیگران اصلی این مجموعه گرفته بود و نوشته بود:

بعد از شش سال انتظار برای پیدا کردن هانا و کِلِیِ واقعی برای سریال "سیزده دلیل که چرا"، فکر می کنم بهتر از این دو نفر نمی تونستیم کسی رو انتخاب کرده باشیم.

و درنهایت سریال "سیزده دلیل که چرا" 30 مارس 2017 منتشر شد!

سلنا هم به مناسب انتشار این سریال پست زیر رو به اینستاگرام خودش ارسال کرد:

سریال ما "سیزده دلیل که چرا" بالاخره امشب منتشر شد و چیزی نمی‌تونست تا این حد باعث افتخار و شادی من بشه. پس از 7 سال همراهی مصرانه با این کتاب، هیچ زمانی رو بهتر از الان برای انتقال این پیام نمی‌تونستم پیدا کنم. جی اشر داستانی به معنایی واقعی کلمه تراژیک و تسخیره‌کننده نوشته و این از خوش‌شانسی ماست که تونستیم اون رو به تصویر بکشیم. ممنون از همه افرادی که قلبشون رو برای این پروژۀ احساسی گذاشتند.

پاسخ
 سپاس شده توسط ѕтяong ، Berserk ، Mr. Potato Head

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سریالی به تهیه کنندگی سلنا - Thirteen Reasons Why - Actinium - 05-04-2017، 3:40

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کارگردان آکوامن تهیه‌کنندگی فیلم جدید Van Helsing را بر عهده گرفت
  دیوید لینچ احتمالا سریالی جدید برای نتفلیکس خواهد ساخت
  مایکل بی. جردن تهیه‌کننده فیلم Static Shock خواهد بود
  نتفلیکس فیلم اکشن Mosul به تهیه‌کنندگی برادران روسو را خریداری کرد
  آمازون سریالی بر اساس زندگی جو اگزوتیک با بازی نیکلاس کیج می‌سازد
  ساخت قسمت پیش درآمد و یک انیمه سریالی براساس فیلم Army of the Dead تایید شد
  فیلم Firewatch تهیه‌کننده جدیدی پیدا کرد
  دستور رئیس صداوسیما برای ساخت سریالی برای کرونا
  یادداشت تند تهیه کننده « مهمانخانه ماه نو » علیه مهناز افشار!
  معرفی سریال REASONS WHY 13

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان