(06-04-2017، 16:18)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سرماخوردگی بد انداخته منو
(06-04-2017، 14:44)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-04-2017، 8:34)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ویروس گرفتم
(06-04-2017، 1:00)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-04-2017، 0:33)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالت خوبه پدریه
لعنتیییییییی ساعت ۲ شبه ۶ ریشتر زلزله اوومد...
شهرداری مشهد فراخوان داده همه از خونشون بزنن بیرون...
الان همه مردم مشهد ریختیم تو خیابونا ....
الان بهترم..
توي شبكه هاي اجتماعي زده بود 6 ريشتر..
ولي مث اينك 5/5 بوده :/
خو تا حآلا تجربه نكرده بودم ديه
(05-04-2017، 19:48)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-04-2017، 18:43)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دخترم امشب مث اينك خيلي بي حال بودياا..
:/
شب بخير ..
اره مریض شدم یکم
دیشب رفتم سرم زدم
آخی....
برآ چي؟؟
مسموم شده بودی؟؟
آخي الهي..
الان بهتر هستی؟؟
ويروس چی گرفتی؟؟ ( الكي مثلا من ميدونم باهم بحث پزشكی بكنيم)
روزگاری شد ز چشم اعتبار افتاده ام
چون نگاه آشنا از چشم یار افتاده ام
# صائب_تبريزي
الانم میشه زد