(11-04-2017، 12:15)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.: )
(11-04-2017، 12:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2017، 12:08)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من همچین حرفی نزدم..!!
(11-04-2017، 12:04)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2017، 11:45)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اولنش توهین نکن![]()
دومنش واس ما تصمیم گیری نکن.
سومنش سر به کار خودت باشع
چهارمنش خیلی سپااااااااااااااااس گزارم بابت حرف فلسویت. ://
میگم جـــــــوجه ای میگی نه..!!
هنوز معنی پیشنهاد رو نمیفهمی O_O
#بآبآ_خفن : )
باشع بآبآ
اصن من بد بخت حَقیر
تو کروش کَبیر. : )
حلع؟
بعدشم..کوروش نه کروش...
مٌوفق باشی ..^_~
*کوروش ....حالا شما به بزرگیه خودتون ببخشید. :/
بااینکه حرفات همش طعنس و دلیلشو نمیدونم :/
خخخ....خودمم نمیدونم چرا اینقد زبونم تیزه..ولی همیشه سعی کردم با لطافت باشم با همه..
به هر حآل یِه پسرم..!!
(11-04-2017، 12:22)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یالا
دختر بی ادب ما چطوره؟؟!!