(04-05-2017، 18:54)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 18:48)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 18:46)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 18:44)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 18:43)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب این بخاطر اینه ک من حافظه ی خیلی قوی ای دارم ._.
وگرنه یه بار قبلا بیشتر باهم حرف نزده بودیم :/
منم تا قبل اینکه ایکس ویدیوز برم حافظم خوب بود یادش بخیر
احمد عشقم ادتو باز کن بیارمت گروه دلم واست تنگ شد
گذشته هارو ول کن حالا !
چی شد ک دوباره گذرت اینجا افتاد ؟ :/
+
احمد کیه ؟ :|||||||||||
اتفاقا سر همین ایکس ویدیوز بودم گفتم یه سر فلش بزنم .
احمد دیگه پدر پشم جهان
اا اشتباه شد اسمش شبیه احمد بود |:
هوم ._.
اها... بذار خودمو معرفی کنم :|
درسا 15 تهران !
+
من دیگه باید برم ..
خدافظ دوستان (:
امیر نچفی و ملقب به امیر لوپز

) خوشبختم . و بای
(04-05-2017، 18:55)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 18:53)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 18:52)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 18:48)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 18:46)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گذشته هارو ول کن حالا !
چی شد ک دوباره گذرت اینجا افتاد ؟ :/
+
احمد کیه ؟ :|||||||||||
اتفاقا سر همین ایکس ویدیوز بودم گفتم یه سر فلش بزنم .
احمد دیگه پدر پشم جهان
اا اشتباه شد اسمش شبیه احمد بود |:
ایشون کوروشِ ._.
اگه منظورت آرش بود اشتباه گرفتی فقط فونتشون مثل همه ._.
منم اوایل این اشتباهو می کردم ._.
فک میکردم تو احمدی نه اون
))
Im done here . bb
آها (((:
آره فونتِ ما هم شبیهه :/
._.\
اره ازین فونت سوراخ دارا ((: