امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

می خواهی خوشبخت شی ؟ خوشبخت نیستی ؟ بیا تو خوشبخت شوووو ... فقط با فلورانس عزیز من !!

ذهن

فلورانس می گوید : ذهن سه بخش دارد ...
۱ نیمه هشیار
۲ هشیار
۳ هشیاری برتر
ذهن نیمه هشیار چون بخار یا برق قدرت مطلق است و بدون مسیرو جهت هر فرمانی به آن بدهند همان را انجام می دهد و توان فهم و استنباط ندارد .
هر آنچه آدمی عمیقاً احساس یا به روشنی تجسم کند بر ذهن نیمه هشیار اثر می گذارد و مو به مو در صحنه زندگی ظاهر می شود .
مردی را می شناختم که سخت از بی پولی می ترسید ...
مدام با خود می گفت اگر با خرید این کیف پولم تمام شود چه ؟
به او گفتم : تو داری قانون بدی ها را به ذهن نیمه هشیارت اثر میدهی ... این عبارت را با خود تکرار کن این بار را به الوهیت باطنم می سپارم و خود بی خیال و رها به سر می برم ...

سپس به او گفتم کیف را خریداری کند و از هیچ چیز نهراسد !
مدتی از او خبری نبود تا اینکه نامه ای این چنین به دستم رسید : فلورانس عزیز سلام ! من به آنچه شما گفته بودید عمل کردم و در راه بازگشت از کیف فروشی طی تلفنی به من خبر دادند که ۵۰۰۰۰۰ دلار در بانک برنده شدم ... از تو بابت قانون معنویت سپاس گذارم .
ذهن نیمه هشیار را ذهن نفسانی یا فانی خوانده اند ..
یعنی هر چه که تصور کنید .. خوبی و بدی .. به عبن در صفحات روزگارتان آشکار می شود .
ذهن هشیار ذهن بشری است . و زندگی را به همان شکل که به نظر می رسد می بیند . ذهن هشیار ، مرگ و بلا و فقر و تنگنا را مشاهده می کند و بر ذهن نیمه هشیار اثر می گذارد .
هشیاری برتر یعنی آن ذهن الهی که درون هر انسان است و قلمرو آرمانهای عالی و طرح الهی . زیرا هر انسان دارای طرح الهی است که افلاطون آن را " الگوی کامل " خوانده است .

جایی است که جز تو هیچکس نمی تواند آن را پر کند . کاری هست که جز تو هیچکس قادر به انجامش نیست !!فلورانس اسکاول شین .
پاسخ
 سپاس شده توسط ستایش***

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: می خواهی خوشبخت شی ؟ خوشبخت نیستی ؟ بیا تو خوشبخت شوووو ... فقط با فلورانس عزیز من !! - * MASIHA * - 18-05-2017، 15:07

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان