(20-05-2017، 8:24)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لایکت رو پست اول بدو
تا الا با ۴ میلیون رای اختلاف اوله . تا ۲ بعد ظهر طول میکشه هخخ
مدارس رو تعطیل کرد حالا خخخخخ ولللشش ..
من اصا انتخابات امسال رو قبول نداشتم چ شورای شهر چه ریاست جمهوری .. چ روحانی بشه چ رئیسی خخ ..
(20-05-2017، 8:25)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همرو پشت سر هم برداشتیم تموم بشه
(20-05-2017، 8:20)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برا چی؟؟ :|
(20-05-2017، 8:03)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2017، 8:00)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هعی زندگی
كی شيفت صبحت تعويض ميشه؟؟..
خيلی سخته خو...
درك ميكنيم :|
من به معنای واقعی ب فنا رفتم
+
هر چند وقت مگ شيفت هاتون تعويض ميشه؟؟!!
هعی زندگی یادش بخیر خیلی وقت بود لایک زوری نگرفته بودم

(20-05-2017، 8:10)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جدا بنویس نسخه ریاست جمهوری ((((: