(21-05-2017، 9:05)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-05-2017، 7:46)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.صب شما ام بخیر پدریه قشنگم ^_^
(21-05-2017، 7:43)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صب شده
صبحتون بخير ⌒.⌒
همچنان شيفت صبح؟؟ ://
بله هستیم در خدمت جامعه شلوغه یکم .
پدر شما با سوگول دعوا کردید تو تاپیکی؟

موفق باشيه...
نع... :| ايشون خيلي شبيه يكي از دوستاشه...منم يكم بهش ميگفتم تو خيلی شبيهی..همين..!! نه بحث نه دهوا هيچيم نبود...!!
من بعد اون جريان سينا ديگ كلا بحث نميكنم تو انجمن :||
حالا يكی از مديرا عزيزمون صلاح ديدن اخطار بدن ديگ....عيب نداره شيوايی ... مهم نيس.. : )
+
خيلی ميسی :4chs:
(21-05-2017، 9:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-05-2017، 6:56)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2017، 18:57)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان دوباره باید ثابت کنم ک نیستی ? :/
(20-05-2017، 17:42)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره یکی تو نجیب و محبوبي یکی احمدی نژاد :/
خب بیان ...
ابله :|
گفتم محجوب نه محبوب :|
خب یکی تو محجوبی یکی طوسی :|
:V
آره :|
بهتر شد :7
عمو جانی چی ميگه؟؟!! O__O