(21-05-2017، 10:33)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیدونم باید بریم سلف ببینیم چیه
(21-05-2017، 10:31)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: اععع.... :||هر سوالی داشتی بپرس پدریه قشنگم
آهاااا..ديگ كامل گرفتم...!!
موفق باشی دخترم..
سوالاتش فقط ذهنمو مشغول كرده بود كه به جواب رسيدم..!! : )
يه سوال ديگ..
نهار چی دارين؟؟ : )

(21-05-2017، 10:36)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-05-2017، 10:28)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-05-2017، 10:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این فلش دیگه فلش بشو نیس .-.
یادی کنیم از نیستگان :|
اهورا ، حسن ، فرید ، امیر ، امیر ، امیر ، دنات ، رزی ، شادی ، رضا ، رضا ، علی صورتی ، علی حشره ، الی ، ایمان هویج ، ایمان ، شکوفه ، آیسان ، کیوان ، سارا ، امیر حسین ، سارا و ...
چرا میخوایدسفت بگیرید انقدر هرکسی رفتنیه موندی نیست شما الان داری بچه هایی رو میگی ک دوسال پیش بودن ولی من میتونم اسمایی رو بگم ک خیلی محبوبیت بالاتری داشتن و چهار سال پیش بودن و دیگه نیستن
زمان رو به جلو حرکت میکنه و شخصیت های مشابه اونا همیشه تو انجمن پیدا میشه فقط اونایی ک میمونن باید انعطاف داشته باشن برای ورود اونا
اینایی ک میگی با انعطاف قدیمیای اون زمان خیلی تونستن دیده بشن
این مدلی منظورم نبود :| منظور من این بود که تقریبا همه یه سن و یه فاز و یه مدل بودیم !
والا منم از 2012 تو فلشم :/
الان که 90% فلش جای بچه های مان :|
اوهوم موافقم این یه مورد رو ک ی فاز بودن
منکه از اول همه جای بچم بودن ولی حس میکنم میگفتم سنم کمتره راحت تر قبول میکردن ولی خب در کل قبول کردن دیگه ...
هنوزم یسری اخلاقام براشون ناشناختس حس میکردن کسی سنش بیشتر باشه نمیتونه با کوچیکتر از خودش ارتباط برقرار کنه و باید حتما بزرگی کنه