(21-05-2017، 10:40)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه اجازه دادن بریم نهار بخوریم حتما
(21-05-2017، 10:37)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-05-2017، 10:33)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیدونم باید بریم سلف ببینیم چیه
(21-05-2017، 10:31)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: اععع.... :||هر سوالی داشتی بپرس پدریه قشنگم
آهاااا..ديگ كامل گرفتم...!!
موفق باشی دخترم..
سوالاتش فقط ذهنمو مشغول كرده بود كه به جواب رسيدم..!! : )
يه سوال ديگ..
نهار چی دارين؟؟ : )
برو ببين چيه خبرشو بم برسون
(21-05-2017، 10:42)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-05-2017، 10:37)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوهوم موافقم این یه مورد رو ک ی فاز بودن
منکه از اول همه جای بچم بودن ولی حس میکنم میگفتم سنم کمتره راحت تر قبول میکردن ولی خب در کل قبول کردن دیگه ...
هنوزم یسری اخلاقام براشون ناشناختس حس میکردن کسی سنش بیشتر باشه نمیتونه با کوچیکتر از خودش ارتباط برقرار کنه و باید حتما بزرگی کنه
انصافا یه حس طبیعیه ! به مرور زمان باید از بین بره ...
ولی خب 80% موارد بزرگتر نمیتونه مثل همسن و سال ارتباط داشته باشه
اوهوم
اخه در مورد خودمم فقط تو این انجمن و با بچه های اینجا اینطوری هست هیچجا نمیشه منو پیدا کرد ک بتونم با پنج شش سال کوچیکتر از خودم اصلا صحبت مشترکی پیدا کنم .....
میترسن بیان سمتم