21-05-2017، 11:03
(21-05-2017، 10:57)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-05-2017، 10:49)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منو اصلا اینطوری نبین از امیر بپرس من چجوریم
(21-05-2017، 10:42)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-05-2017، 10:40)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه اجازه دادن بریم نهار بخوریم حتما
(21-05-2017، 10:37)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیدونم باید بریم سلف ببینیم چیه
برو ببين چيه خبرشو بم برسون
منتظريم : )
+
مگ چيكار ميكنی كه جرات نميكنن بيان سمتت؟؟!!
به روحيت نميخوره خشن باشی :||
فوق العاده جدی هستم
همون اول ک برگشتم تیم مدیریت صابر گفت یکم ملایم برخورد کن بچه هارو نکُش دیکه این شد ک من ملایم برخورد میکنم
همیشه ملایم بودم ها ولی با یسریا خیلی بد برخورد میکردم و واقعا لیاقت نداشتن و ندارن ک براشون شخصیتی قائل شد من با کسایی ک علاوه بر سنشون عقلشونم بچس واقعا ارتباط برقرار نمیکنم
واقعا؟؟
باورم نميشه...O__O
آره البته...بعضيا واقعن جنبه يه ارتباط شاد و سالم رو ندارن..
ولی ديگ ميترسم باهات حرف بزنم
.gif)