(22-05-2017، 15:10)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-05-2017، 11:39)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با يه تير چند تا هدف ميزنيم...يكي اينك نويسنده ها خيلي اكتيو تر ميشن...يكي هم اينك رقابت سالم به نفع انجمن بدست مياد..
(22-05-2017، 11:10)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-05-2017، 10:54)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-05-2017، 10:08)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@Mïņ̃†êR
شيوا چرا نسخه جديد از اين تاپيكت نميزنی؟؟؟ فك كنم جالب باشه دوباره شركت كنيم...
جوايز هم بزارين :4chs:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=164460
این مسابقش خیلی جالبه فرید نمیدونست چیه اون تایم ک اون اوند من رفته بودم
ینی رقابت خیلی بالایی بین نویسنده ها بود
بزار یکم تعدادتون بره بالا میگم صابر بازش کنه پست فریدم پاک کنه
آهااان آره خوب تاپيك خوبيه و باعث تلاش بيشتر نويسنده ها ميشه..
+
(22-05-2017، 11:02)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منتقل شد بحث و گفتگو
گلم لطفا تاپیک هایی ک میخوای نظر سنجی باشه رو در بخش بحث و گفتگو ایجاد کن ممنون
اها یچیز دیگه باهم دعوا نکنید خوشکلا :tos:
شيوايي ما كه دعوا نكرديم : (
فقط داريم بحث ميكنيم راجب موسقي... فقط نظراتمونو به اشتراك ميزاريم..
دهوا نيس
تاپیکش فوق العاده بود اونجا نمیتونستن نظر بدن اسپم میشد میومدن تو چتروم حرف میزدن کاربرای عادیم بکار میوفتادن بعد جایزشو خودم میدادم اون زمان ناظم بودم
برای کاربرای عادی هم مسابقه داشتیم اصلا ترکوندیما من از پشت صحنه به همه کمک میکردم یمسابقه بود در مورد تاپیک برتر عالی بود انقدر تاپیکای خوبی ازش در اوردم خیلی خوب بود یزمان
+
اخرش دعواتون میشه قشنگم
تاپيك هاي با كيفيت بوچود مياد...باديدا انجمن ميره بالا...و ...
و چقدر فوق العاده ميشه اگ اين برنامه واسه كاربرهاي عادی هم جور بشه...
+
ديدی نشد : )
(22-05-2017، 11:50)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بی اهمیت ترین دوره مدرسه رفتن :|
+ نُسخه بعدی .. چ فعال:|
@Mïņ̃†êR
نامادرييييه دخترم : )
+
سلام
سلام (:
چطوری ؟ (:
+ شیوایی.-.
چ خوبه این (:
Billboard Music Award