23-05-2017، 10:05
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-05-2017، 10:08، توسط -Demoniac-.)
(23-05-2017، 9:59)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شاید باورت نشه ولی من هیچ وقت حسرت نمی خورم :/
دفاعی-__- شت یادش بخیر -__-
میخوای بگذره ، بعد دیگه حسرت میخوری وقتی میگذرع -__-
برام بی اهميته :||
اونم دوران تحصیلی ._.
(23-05-2017، 10:00)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره نهمم :/
(23-05-2017، 9:43)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2017، 8:15)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دینی 20 شدم ^_^
اومدم فقط شمارو در شادی خودم شریک کنم :|
من برم واسه بقیه درسا ._.
+
بای .-.
مبتلات نماز و روزه :|
:|
بیا دهم میفهمی دَرس چیه :/
تو دهمی ؟=))
پس اون چندمه ؟:/ نهم؟
(23-05-2017، 10:00)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2017، 9:54)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا آدم موقع امتحانا شیک و مجلسی ب یه جایی می ره :|
(23-05-2017، 9:17)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-05-2017، 8:37)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمره ام شیرینی داره ? :|
لی لی لی لی شیرینی ندادی
ببین :/
بیا تو فعلا این گلو بگیر بعدا شیرینی ام جور میکنم ._.
:p318:
بله دیگه یدونه بیستم یدونس
ممنونم خوشکلم
+
امروز رفتم ینگاه به جزوه هام انداختم از زندگی سیر شدم یحسی میگه من از گسستگان اندام تحتانی خواهم شد تا انتهای امتحانات
ن که تو سال تحصيليم درس نميخونيم :|||
بدبختی داره ._.
البته من نمیخونم ... شاید تو بخونی .-.
ولی خب آخرش اگه این امتحانارو نذارن ما ع* ن * م بلد نیستیم از درسا ://
اخرش تازه می فهمی چقد بارته .-.
فقط رواست که ی مقدار دینی و دفاعی جدی گرفته نشه-__-
بقیرو بشین بخون :/// تو طول سال ، اعم از تاریخ و ...*
اونارم تو طول سال ک ن :| تو کلاس همه رو میخوندم :/
تو خونه اوقات آزاد داشتم معمولا ._.