امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(24-05-2017، 17:53)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 17:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 17:48)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 17:42)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 17:40)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیگه مقالمو میخوام بفرستم برای رزومه اگه بخوام برم اونور 
ترجیح میدم خودم کارارو انجام بدم تا بخوام حرص بخورم یک.مشت خنگ بخوان اشتباه انجام بدن 

ببخشید ک پا برهنه میام وسط حرفت ولی درود بر شرفت ! :| 
آدم باید با اولین فرصتی ک پیدا میکنه از ایران بره :/

من خیلی وقته میخوام برم ایران جای پیشرفت نداره منم ادمی نیستم که بخوام چاپلوسی کنم تا بجایی برسم میخوام بر اساس توانایی هام باهام برخورد بشه نه اینکه نادیده گرفته بشم .!!
ایران اصلا جای پرورش نخبه نداره ما به هرجایی رسیدیم تلاش خودمون بوده من الان چهار ساله دارم خودم برای خودم تلاش میکنم جایی نیومده بمن بگه شما معدل الفی بیا برو فلان کارو بهت بدیم مگر اینکه پارتی داشته باشم 
ولی الان.خیلی راحت دارن برام دعوت نامه میفرستن برای تخصصم با چنتا رزومه ک ازم دارن 

به سلامتی و دل خوش 
کجا میخوای اپلای کنی ؟ 
بورسیه ت میکنن ؟ 
چندجا هست الان کانادا تورنتو 
اتریش 
بورسیه میشه اسکالرشیپ ینی شما هم کار میکنی هم درس میخونی ولی خب تعهد کاری داری تا ده سال بعد از درست نمیتونس برگردی. ک من برم کلا برنمیگردم
آمریکا چی ؟ آمریکا از همه اینا بهتره اگه بتونی برای UC اپلای کنی فوق العاده س  
فرقی ام نمیکنه دیویس یا برکلی یا لس آنجلس ترجیحا دومی و سومی 
بهترین کارو میکنی ک برنمیگردی 
(24-05-2017، 17:56)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه مدرك گرفتن عاليه آلمان...
ولي واسه موندن نه...!!

فرار مغز ها همينه...!!

اين همه مردم محتاج داريم كه نياز شديد دارن به كمك و استفاده از علم و توانايی های امثال شيوا..

بعد...

ملت محروم خودون بيشتر نياز دارن از نظر من  تا غربی ها..به نخبه هامون...به كسايی كه شايد با بودنشون يه زخم از زخم هاشون كمتر ميكنن...

برای مهندسیا عالیه 

نیاز دارن برای دوای زخم ولی خودشو زخمی میکنن
ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - esiesi - 24-05-2017، 18:01

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان