امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(25-05-2017، 16:51)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:48)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:42)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:34)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا خخخخخ کسایی ک درسشون خوب نی میرن هنرستان و انسانی(بخش خدمات میخونن) بعدا  ۵۲% شغل کشور ما خدماته :|
امير جان ازت انظار نداشتم عزيز..

كسي كه درسش خوب نباشه ميره هنرستان؟؟؟؟

نظر عموم ملت راجب هنرستانيا اينه؟؟؟ هركي كه ميره هنرستان بهره هوشيش پايينه آيا؟؟

من حرفي ندارم...مرسي واقعا o__o ...
۸۰% کسایی میرن هنرستان رشته های خدماتی اره .. دانش اموزای ضعیف میرن ک درسشون زیاد تعریفی نداره ..
۲۰% با علاقه میرن ..

این دیگه توی ایران رسم شده ..

نه ابن موضوع رسم نشده , این طرز فکر رسم شده بیشتر
خو دیه :|
طرز فکر رسم شده اینطوری میشه دگ :/

والا اول سال تحصیلی از دوستم پرسیدن رشتت چیه؟ گفت انسانی ..
بعد از من پرسیدن،من گفتم تجربی،گفتن ماشالا افرین افرین :|
خب اون دوستم ۱۰۰% تخریب شد
این که طرز فکرش رسم شده با اینکه هرکس این دو رشته رو میخونه درس نخونه خیلی فرق داره , خیلی
خب دیگه طرز فکر اشتباه اکثریت
 سپاس شده توسط parmida.a ، Mïņ̃†êR
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Interstellar - 25-05-2017، 16:53

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان