25-05-2017، 16:56
(25-05-2017، 16:49)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2017، 16:42)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.توي ايران رسم شده...تو كه حداقل افكارت فرق ميكرد چي؟؟شما هم بايد همين افكارو داشته باشي؟؟؟
(25-05-2017، 16:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.۸۰% کسایی میرن هنرستان رشته های خدماتی اره .. دانش اموزای ضعیف میرن ک درسشون زیاد تعریفی نداره ..
(25-05-2017، 16:34)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امير جان ازت انظار نداشتم عزيز..
(25-05-2017، 16:32)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دقیقا طرز فکر اشتباهیه که مردم ایران دارن
که هرکی درسش خوب نیست میره هنر و انسانی!
بعد نصف کشور رو همین آدما دارن میچرخونن.
دقیقا خخخخخ کسایی ک درسشون خوب نی میرن هنرستان و انسانی(بخش خدمات میخونن) بعدا ۵۲% شغل کشور ما خدماته :|
كسي كه درسش خوب نباشه ميره هنرستان؟؟؟؟
نظر عموم ملت راجب هنرستانيا اينه؟؟؟ هركي كه ميره هنرستان بهره هوشيش پايينه آيا؟؟
من حرفي ندارم...مرسي واقعا o__o ...
۲۰% با علاقه میرن ..
این دیگه توی ایران رسم شده ..
امير جان...من رياضي دبيرستان آريومصلي نزاد قبول شدم...نمونه دولتي... صحبت هاش هم كرديم..
ولي وقتي عشق و علاقه من به رشته ديگ اي بود رفتم هنرستان دارلفنون...اونم نمونه..
ما 90% بچه هامون همه معدل بالاي 18 دارن..20 هم خيلي داريم..!!
اساتيدمون همه اساتيد داشنگاهن...
كلاس ها همه داراي سطح علمي بالايين..
واقعا عجيبه برام همچين حرفي رو حداقل از شما شنيدم
عجيبه واسم...
من يه هنرستاني ام..!! و افتخار ميكنم به اين موضوع..گرچه كه ممكنه واس بعضيا شرم آور باشه : )
ببین چون داوطلب رشته ریاضی کم بود من اگه امتحان میدادم واسه ریاضی ۱۰۰% تیزهوشان رشت قبول میشدم .. چون دوستم رفت ریاضی تیزهوشان قبول شد چون داوطلب کم بود شرایط اسون .. همه جا رشته انسانی و تجربی ۱۴ نفر میخواستن مخصوصا نمونه ولی برای ریاضی ۲۵ تا ۳۰ نفر ..