26-05-2017، 7:23
(25-05-2017، 20:21)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2017، 20:15)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داش چاله میدون نیومدیا .. این بحثم ب تو ربطی نداره ک میپری وسط ..
(25-05-2017، 19:53)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قآبِلِ توجه همه
اونایی ک میگن من دعوارو شروع کردم باس بگم سخت در اشتباهین...
من با مریم گلی حرف میزدم(ک البته بعضیا فک میکردن داشتم باهاش دعوا میکردم)ک بهار وارد بحث شد(یه جورایی دخالت کرد)
تو نسخه قبل فک کنم پیج های آخر بود که گفته بودم من با کسی کاری ندارم ولی اگه کسی بهم گیر بده دهنش رو ب فاکه و از اونجا ک بهار با اخلاق من اشنا نبود سر بحثو شروع کرد...
درسته قوانین میگه باید با کاربرا خوش برخورد باشیم مخصوصا تازه واردا ولی نه تا اون حد که خوبیاتو به سرت بکوبن...
حالا هم پیج های ۴۳ تا ۴۵ رو هم نگاه کنید تا بفهمید مقصر اصلی کیه ....کی بیشتر توهین کرد و کی باید اخطار بگیره...
بآ سِپاس...
[/quo
عجب جم کن باو این بحثو
خخخخ بابام زالو گذاشت رو پاش انقد خورد زالو عه خخخ ترکید بیچاره .. هیچ درمانی بهتر از این نیست ..
عزیزم چاله میدونتون اینو میگن ؟ جه رومانتیک بعدشم این حرفه منم به توربطی نداشت