امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ

(27-05-2017، 16:34)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:31)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:28)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:20)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:19)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب بوی این قرمه سبزیه از عطرِ مشهدی هم دوامش بیشتره .____.

الهی قربونت برم من عب نداره همدردیم تازه من شامم میخوام بپزم الییی واای خداا کی حال داره

شام از بیرون میگیرم نمیخواد زحمت بکشی ._.\

شما امیدتون به افطاره من امیدم به چی باشه ://

(27-05-2017، 16:26)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 16:23)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درس خون اعظم نباید الان اینجا پِلاس باشه و سرکار .___.

اگه نمیزنی هستم ((=

کتکارو ک میزنم اما کارتم دارم

من که انقدر دوستت دارم ((=
.
امیدت بخدا بااشه خودت همیشه دلدارییم میدادی بااین حرفا
منم دوووست دارم

اوهوم (:
بوی این قرمه سبزیه نباشه من خوبم .____.
پس نمیزنی دیگه ((=

این (: رو نذار لطفا حداقل تو چون میدونم چجوری وقتی این علامتو میذاری
ن میزنممممتم
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Sooogoool - 27-05-2017، 16:36

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان