28-05-2017، 10:33
(28-05-2017، 10:28)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هرکس دری را دوست بدارد و از او پیروی کند خدا هم او را دوست بدارد و هرکس با دری دشمنی کند با خدا دشمنی کرده است :|||
(28-05-2017، 10:27)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2017، 10:22)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شط :|||
(28-05-2017، 10:19)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهم نيته...جفتشون شيرن ديگ
(28-05-2017، 10:15)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اونی ک تو میگی با اونی ک منظور منه فرق داره :|
شير هست چشم بصيرت ميخواد پيدا كني...!!
حلامه همشيره.. : )
همه تو شرايط يكسان هستيم..!! چه بسا من درسام از تو سخت تره و چه بسا شيوا درساش از همه ما سخت تر...پس اين دليله كه من و شيوا و كلا هركي كه درس ميخونه روزه نگيره..؟؟!!
عجب..
مکارم :|
سخته ...شیوا ?? :|
مامانی بگو روزه نگرفتی :/
آره..!!
اگ سختي هم هست واس همس...خوشي هم هس واس همس..شرايط همه يكسانه..!!
آره و اجر پاره :|
شاید تو راست بگی ولی همه با مرجع تقلید جديدشون بیشتر حال میکنن :|
مرجع تقلید پایه کی بودی تو؟؟؟ .__.
من با همه پایم ._.
+
یه راه حل دارم واست :|