(28-05-2017، 13:45)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2017، 13:42)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2017، 13:39)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2017، 13:33)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2017، 12:42)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الهه م هس(((:
منتها زیر آبی میره بیشهووور
شما دو تا به من بیشهور نگید فکر کنم آسمون و زمین جابه جا شن .___.
(28-05-2017، 13:31)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هموناکه خوندی .__.
سپاساتو نمیبینم ._.
وایسا دارم میخونم خب (._. )
(28-05-2017، 12:50)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلامت بااشی چشممون نکنی ی وقت اسپند دود کن
الان نیست شده خبری ازش نی
ای شوهرم شوهرا قدیم
هانا داشتیم .___.
چی؟؟؟کجااا؟؟؟
چیشده اصلا
(28-05-2017، 13:39)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2017، 13:36)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واااا مگ جز من کسی دیگه م میگ بیشهوور بهت؟؟:/
اوووممم واااای مبارکهههههه اوتارتو بالاخره عوض کردی
اوهوم یکی که بالاسرته الان .___.
میسی ^___^
یکی باز با من ست کرده p:
خدایااا این همه تقلیدکااار هس اینجا اخه
اییییش چرا کلمات منو بکاار میبری اخع دِهَ
خخخخ اوهوم
شوهرم شوهرای قدیم دیگه...
باشه خانوم دارم برات ._.\
(((:
واااای نهههه عزیزم منظورم این بود چی بودن شوهرای قدیم اه اه شوهرای الان خیلی خووبن:/
عههه چی داری برام؟؟هدیه س؟؟؟
بله (._. )
دیگه نشنوما ._.
نه دارم زباله هارو میبرم بیرون .____.
(28-05-2017، 13:46)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسم بیارید ریپلی نکنید |:
حرص بخور p: